aug.
11.

BassHunter videography

 

Basshunter (Jonas Erik Altberg) 1984-ben látta meg a napvilágot a svédországi Halmstadban. Egyik ismerőse mutatta neki a Fruityloops nevű programot, amellyel egyre jobb  szerzeményeket készített. Majd egy DJ vette szárnyai alá, és bevette őt a lemezlovasság világába. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2006. áprilisában jelent meg első nagysikerű kislemeze a Boten Anna.

Nagy sikert aratott a Boten Annaval, így a Warner Music Svédország le is szerzőtette, és kiadta a LOL című nagylemezét, amelynek a 2. kislemeze a Vi sitter i Ventrilo och spelar DotA volt. Ez a szám egy számítógépes játékról szól. 

 

 

 

 

Egy testvérpárral Patrikkal és Lillennel közös számuk a Vifta Med Händerna (valami olyasmit jelent, hogy hullámozzanak a kezek)

 Igen pörgősre sikerült ez a szám

 

 

BassHunter számára az igazán nagy áttörés a tavalyi év volt. Megjelent a Now You're Gone című kislemeze, amely a Boten Anna átdolgozása.

 

Idén júniusban adta ki Now You're Gone- The Album című nagylemezét, amelyből az első kislemez, a Please Don't Go nem járt nagy sikerrel, ám a második annál jobb.
Az All I Ever Wanted a DotA feldolgozása

Címkék: dance

A bejegyzés trackback címe:

https://radiotop20.blog.hu/api/trackback/id/tr67605649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása