sze.
17.

Britney új albuma december 2-án, új száma jövő hét hétfőn

Egy évvel a tavalyi Blackout után új albumot jelentet meg Britney Spears decemberben, ráadásul teszi mindezt pont a születésnapján. A lemez címe Circus lesz.

Kiadója közleménye szerint az énekesnő 27. születésnapján, december 2-án kerül a boltokba Britney Spears hatodik albuma, Circus címmel. Az első kislemezdal erről a Womanizer lesz, amely jövő héten már meg is jelenik. Spears eddigi utolsó albuma a tavaly októberben megjelent Blackout volt, amely ugyan platinalemez lett, de Britney korábbi sikereihez képest mégis csak szerényebb eladásokat produkált. A Blackout kritikai fogadtatása is vegyes volt: voltak, akik szerint újradefiniálta a mainstream popzenét, mások viszont Britney hangját egy felfújható guminőéhez hasonlították (már ha utóbbi egyáltalán tudna énekelni).

Hozzátartozik azonban a Blackout krónikájához, hogy az énekesnő akkoriban igen komoly magánéleti válságon ment keresztül, és a nevét naponta lehetett olvasni bírósági ügyek, elvonókúra, válás és kopaszra borotvált feje kapcsán. A mélypontnak a tavalyi MTV Video Music Awards díjkiosztót szokás tekinteni, miután Spears ottani széteső fellépését botrányosnak minősítették a médiumok. Azóta viszont úgy tűnik, hogy az énekesnő összeszedte magát, és pont az idei MTV Video Music Awards gálának már a pozitív főszereplője volt: fel ugyan nem lépett, de mindhárom kategóriában győzött, ahol díjra jelölték, és külön kiemelték a beszámolók, hogy épnek és egészségesnek tűnt. Azt már korábban bejelentették, hogy a Circuson közreműködik majd többen is azok közül, akik a Blackouton is segédkeztek Spearsnek, így a Bloodshy & Avant producerduó, Danja vagy Sean Garrett is jelen lesz a lemezen szerzőként és/vagy producerként.

(Quart.hu)

Would you like this article read in English? Click this button:

Címkék: usa hír

A bejegyzés trackback címe:

https://radiotop20.blog.hu/api/trackback/id/tr51668196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása