sze.
21.

Rob Thomas új albuma 2009. elején

Rob Thomas, a Matchbox Twenty frontembere nyilatkozott nemrég arról, mely szerint a 2005-ös "Something to Be" platinalemezt követő új album 2009 elején kerül a boltokba. A zenész-énekes azt is elárulta a Billboard.comnak, hogy Matt Serletic producerrel dolgozik együtt, míg Rob úton van a Matchbox-szal, és még Hawaii-beli vakációjára is követni fogja Thomast és családját.

 

Az új lemez címe valószínűleg "Cradle Songs" lesz, és várhatóan tartalmaz majd új elemeket is, elsősorban világzenei és ritmusbeli új irányokat a dél-amerikai és afrikai ütőhangszeresek közreműködésének köszönhetően.

A Matchbox Twenty szintén tervez új albumot, mégpedig Steve Lillywhite producerrel, akinek a nevéhez fűződnek a 2007-es „Exile on Mainstream” összeállításon szereplő új számok. Ezzel egy időben a Matchbox Twenty dobosa, Paul Doucette bejelentette, hogy hamarosan megjelenik "Milk the Bee" címmel az első lemeze a saját bandájával, a Break and Repair Methoddal.

 Music.hu

Címkék: usa hír

A bejegyzés trackback címe:

https://radiotop20.blog.hu/api/trackback/id/tr9674265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása