sze.
24.

David Guetta videography

David Guetta egy párizsi születésű francia DJ. Tizenhárom éves korában kezdett el mixelni. Tizenhét volt, amikor Párizsban DJ-ként kezdett dolgozni a Board-ban. 1988-1990-ig house zenét mixelt a Radio Nova-nál. 2005-ben kislemeze, a The World Is Mine az európai listák élén végzett (ez a maxi tartalmaz sample-t a Simple Minds Someone Somewhere In Summertime- jából.) Több kislemezénChris Willis vokálozik. 


A 2005-ös Creamfields Spanish vagy UK fesztiválokon olyan előadók soraiban lépett fel, mint a Chemical Brothers vagy Carl Cox. A The Football Factory (Futball Faktor) című filmben hallható volt a Just a Little More című száma, melynek gospel verziója 2006-ban a Victoria Secret divatbemutatóján is előkerült. 

2007 szilveszterén az egyesült királyságbeli, Fatboy Slim által összeállított Big Beach Boutique 3 koncerten is szerepelt. 2007-ben az első DJ volt, aki élő szettet adott a Párizsból Ibizára induló repülőgép fedélzetén. 

Myspace oldalán közzétett memójában megjegyzi, meglepte, hogy a los angelesi Coachella fesztivál legfőbb fellépői közt említette meg őt a USA Today, olyan nevek mellett, mint a Red Hot Chilli Peppers, az Arctic Monkeys és a Rage Against The Machine.

 

Love Don't Let Me Go (2002)

 
The World Is Mine (2004)
 
Love is Gone (2007)
 
Baby When The Light(s Go Out) (2007)
 
 
Delirious (2008)
 
 
Tomorrow Can Wait (2008)

 
Címkék: ajánló francia dance

A bejegyzés trackback címe:

https://radiotop20.blog.hu/api/trackback/id/tr79665161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása